VVO/Klimroos wist voordat de wedstrijd begon al dat wanneer er twee punten gepakt zouden worden, ze eerste zouden staan in het klassement. VVO/Klimroos begint fel aan de wedstrijd en weet met een goed uitgespeelde kans de 0-1 op het scorebord te zetten. Wederom scoort Maud vd Berg in de daarop volgende aanval een omdraaibal vanuit de steun. Het aanvalsvak blijft goed combineren en zo loopt VVO/Klimroos uit naar een 0-5 stand. Hierna weet Odisco pas voor het eerst te scoren door middel van een strafworp. Lisanne van Kroonenburg doet nog wat terug en we gaan de rust in met een stand van 1-6. In de rust werd benadrukt dat er meer focus moest liggen op goed verzorgde passes. Na rust weet Pleun Vd Heijden door middel van een afstandschot direct te scoren. Hierna laten we Odisco wat meer in het spel komen en zo weten ze de korf vaker te vinden. In de laatste minuut weet Nikki Lavrijssen de korf ook nog te vinden waardoor alle acht de dames van VVO/Klimroos hebben gescoord. De eindstand is 7-12.
VVO/Klimroos 2 wist vandaag helaas niet te winnen van Rosolo 3, ze verloren met 9-8.
Volgende week speelt VVO/Klimroos 1 in Hapert tegen Tovido. De wedstrijd begint om 11.15, teams van de week zijn de E3 en E4.
VVO/Klimroos 2 speelt om 12.30 tegen Altior 3.