De A- en B-teams zijn afgelopen weekend op kamp geweest. Ze zijn actief bezig geweest met verschillende activiteiten. Het kamp ging gezellig van start met het indelen van de slaapplaatsen. De eerste activiteit wat de dames te wachten stond, was het eierruilspel. Daarbij waren 3 eisen van voorwerpen die mee teruggenomen moesten worden: een zo duur mogelijk voorwerp, een zo grappig mogelijk voorwerp en een groot of zwaar mogelijk voorwerp zoals een autoband of klapstoel. De groep die bij het eierruilspel het best gepresteerd had, haalde daar voordeel uit bij de duiktocht. Daarbij mochten ze namelijk als eerste kiezen welk lastig, groot of zwaar voorwerp ze mee wilden nemen tijdens de tocht. Deze twee activiteiten waren blijkbaar niet vermoeiend genoeg, want de meiden hebben een gezellige (voor sommige) slapeloze nacht beleefd.

Zaterdag ochtend werd er lekker ontbeten en moesten de tassen alweer ingepakt worden. Toen alles ingepakt was, werd er nog een quiz afgenomen om erachter te komen wie al het meest waker was. In de middag stonden verschillende activiteiten bij Taurus World of Adventure op het programma. Als eerste gingen de meiden in verschillende teams bowlen. Daarna moesten de teams tegen elkaar strijden om de hoogste score te behalen in Prison Island. Dat zijn allemaal kleine escape rooms, waarbij tactiek, behendigheid en communicatie centraal stond. Als derde activiteit gingen de dames laser gamen. De dag werd gezellig afgesloten door samen te eten en daarna gingen de dames weer terug naar het sportpark en op naar huis.

Bekijk alle foto’s op de foto pagina.

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.