Aan- en afmelden

Trainingen en wedstrijden
Iedereen die het komende weekend niet mee kan spelen moet zich voor donderdag 18.00 uur afmelden bij hun eigen coach (of aanvoerster), zodat indien nodig voor vervangsters gezorgd kan worden.

Ook voor trainingen geldt: persoonlijk afmelden bij train(st)er.

 

Lidmaatschap

Voor het aanmelden als lid moet een inschrijfformulier alsmede een machtiging worden ingevuld. Beide formulieren kunnen gedownload van onze website.
De ingevulde formulieren (tezamen met een digitale pasfoto) inleveren bij het secretariaat (Cathrien Wind secretariaat@kvklimroos.nl)

 

Bij aanmeldingen van nieuwe leden na 1 maart kan iemand in het nieuwe seizoen alleen wedstrijden meespelen indien de teamindeling dit toelaat. De speelster kan dan, in overleg met train(st)er, wel mee trainen.

 

Iedereen die op dit moment lid is van de vereniging, is lid voor het gehele seizoen. Tussentijds afmelden is niet mogelijk. Contributie is dus ook altijd verschuldigd over het gehele seizoen.

Let op: ook afmelden voor het seizoen 2020-2021 moet tijdig gebeuren.

Omdat wij al vóór 1 april de teams voor het komende seizoen moeten aanmelden, vragen wij onze leden om uiterlijk 1 maart door te geven als men het volgende seizoen niet meer wil spelen. Ook van de trainers en coaches horen we graag rond deze tijd als ze volgend seizoen niet meer kunnen trainen/coachen.

Bij te late afmeldingen berekenen wij de bondskosten door aan de afmelder (50% van de contributie).

Afmelden als lid moet schriftelijk of per e-mail gebeuren bij het secretariaat. (Cathrien Wind secretariaat@kvklimroos.nl)

 

 

Welpen

Vanaf 5 jaar kun je lid worden bij Klimroos/VVO.

Eerst mag je 4 trainingen meedoen om te kijken of het iets voor jou is. Indien de teamindeling het toelaat, kun je competitie spelen. We korfballen op zaterdagmorgen en trainen op woensdagavond.

Je speelt met 4 speelsters van Klimroos/VVO tegen 4 tegenstanders in één vak.

Lijkt korfballen leuk en wil je wat meer informatie hierover kun je bellen of mailen naar;

Marian Bolte 06-54258412 of Elianne Michelbrinck 06-30017770 of mail:tcgroep@kvklimroos.nl

 

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.