Coaches en Aanvoersters

Wedstrijdformulieren

Aan het begin van het seizoen worden de spelerskaarten uitgereikt aan de aanvoersters/coaches. De wedstrijdformulieren worden door Judith Mollen per mail naar de coaches te gestuurd. Je kunt het wedstrijdformulier ook downloaden via onze website.

Zorg ervoor dat de wedstrijdformulieren altijd conform het voorbeeld worden ingevuld. De voorbeelden krijgt elke coach bij zijn/haar papieren voor het seizoen uitgedeeld. Ook wordt hier nog aandacht aan geschonken tijdens de 1e trainers/coaches bijeenkomst. Hierdoor kunnen er veel boetes voor onze vereniging worden voorkomen.

De wedstrijdformulieren moeten na de wedstrijd direct ingeleverd worden bij Cathrien Wind, Den Bogerd 3. Worden de wedstrijden digitaal ingevuld, app dan de uitslag door naar Cathrien Wind, tel: 06-10168070.
Wij verzoeken de coaches om de wedstrijdformulieren zelf in te leveren, de jeugdspeelsters willen dit nog wel eens vergeten.

Hier geldt ook: help boetes voorkomen.

Reserveshirts

Ook dit seizoen moeten er bij de uitwedstrijden reserveshirts gedragen worden wanneer de tegenpartij ook een wit shirt heeft. Dit staat vermeld op het wedstrijdprogramma dat aan de coaches / aanvoersters wordt overhandigd.

Deze shirts liggen in de opslagruimte van de kantine en dienen daar opgehaald te worden. De shirts dienen dezelfde week nog uitgewassen teruggebracht te worden om te voorkomen dat het volgende team zonder shirtjes staat.