Digitaal wedstrijdformulier

Aan het begin van het seizoen worden alle coaches aangemeld in het digitaal wedstrijdformulier via de app ‘KNKV Wedstrijdzaken’.

Zowel de coach als de scheidsrechter moet in het bezit zijn van de app en zich vooraf geregisterd hebben met het mailadres dat bekend is bij de vereniging.

Over het gebruik van de app en het digitaal wedstrijdformulier wordt nog aandacht geschonken tijdens de 1e trainers/coaches bijeenkomst.
Voor meer informatie kunt u terecht bij Wendy Mollen.

Reserveshirts

Ook dit seizoen moeten er bij de uitwedstrijden reserveshirts gedragen worden wanneer de tegenpartij ook een rood shirt heeft. Dit staat vermeld op het wedstrijdprogramma dat aan de coaches / aanvoersters wordt overhandigd.

Deze shirts liggen in de opslagruimte van de kantine en dienen daar opgehaald te worden. De shirts dienen dezelfde week nog uitgewassen teruggebracht te worden om te voorkomen dat het volgende team zonder shirtjes staat.