Contributie

De contributie is afhankelijk van het team waarin je speelt. Meerdere leden uit een gezin genieten € 3,00 korting.

Welpen: € 55,50

Pupillen D, E en F: € 61,00

Aspiranten B en C: € 73,00

Junioren A: € 89,00

Senioren 3 en 4: € 100,00

Senioren 1 en 2: € 127,50

Recreanten: € 65,00

Rustende leden: € 20,00

Let op: bij de Algemene Ledenvergadering in september staat een contributieverhoging op de agenda. Tijdens deze ALV wordt de definitieve contributie vastgesteld.
Vanaf seizoen 2011/2012 wordt de contributie in principe jaarlijks geïndexeerd met het inflatiecijfer van het voorgaande jaar. Hierbij wordt het inflatiecijfer van het CBS gehanteerd.
We bekijken elk jaar opnieuw of deze indexering voor het volgende jaar eventueel kan vervallen.

Het kan zijn dat een speelster gedurende het seizoen wil starten met korfballen, voor dit tussentijds aanmelden geldt de volgende afspraak:

• Vóór 1 november:                                     100% van de contributie
  • Tussen 1 november en 1 januari:             75% van de contributie
  • Tussen 1 januari en 1 maart:                    50% van de contributie
  • Na 1 maart:                                               25% van de contributie.

Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen alleen trainen en/of het spelen van wedstrijden.

Als u problemen hebt met het in één keer betalen van de contributie, dan is in overleg met de penningmeester, ook gespreide betaling mogelijk.

Bij een minimum-inkomen kunt u contact opnemen met de gemeente voor een eventuele financiële vergoeding. Dit wordt individueel beoordeeld.

De inning van de contributie verloopt via een machtiging. Als u de korfbalvereniging niet gemachtigd heeft, wilt u dan de contributie s.v.p. begin september overmaken op IBAN: “NL54 RABO 0122 7908 98”, onder vermelding van zowel voor- als achternaam. We hopen eind september de contributie-inning te kunnen afronden.

Als u onze vereniging een warm hart wilt toedragen kunt u rustend lid worden, neem hiervoor contact op met Paula van Gerwen.