SCHEIDSRECHTERS

Van alle senioren- en jeugdleden vanaf 15 jaar wordt verwacht dat zij om toerbeurt enkele wedstrijden per seizoen fluiten.

Wij willen graag alle leden vanaf 15 jaar op leiden tot gecertificeerd scheidsrechter.

De KNKV stelt steeds hogere eisen aan het leveren van (gecertificeerde) scheidsrechters. Voldoen wij niet aan deze eisen dan legt de KNKV ons boetes op. Om dit te voorkomen en te zorgen dat er elke week een scheidsrechter aanwezig is bij de wedstrijden, moeten wij leden opleiden tot scheidsrechters.

Dit houdt in dat alle leden vanaf 15 jaar die nog niet in het bezit zijn van een praktijkdiploma dit jaar of de komende jaren benaderd worden om een
(jeugd-)scheidsrechtersopleiding te volgen

De scheidsrechters in opleiding worden intern begeleid door onze verenigingsbegeleidsters.
Ook betrokkenen die niet korfballen en wel voor onze verenging zouden willen fluiten of de scheidsrechters willen begeleiden kunnen deze opleiding volgen. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Wendy Mollen 06-29291214.

SPELREGELBEWIJS

Van alle senioren- en jeugdleden vanaf 15 jaar wordt er vanuit het KNKV verplicht gesteld dat zij die nog niet in het bezit zijn van het spelregelbewijs dit behalen. De leden die daarvoor in aanmerking komen worden persoonlijk benaderd.

Het spelregelbewijs is een voorwaarde om wedstrijden te kunnen blijven spelen.

DIGITAAL WEDSTRIJDFORMULIER

Sinds 2016 is het verplicht dat alle wedstrijden digitaal worden geregistreerd via de app. ‘KNKV Wedstrijdzaken’.
Wij verzoeken alle leden/scheidsrechters vanaf 15 jaar de app te downloaden en zichzelf te registeren met het mailadres dat bekent is bij onze vereniging. (Wilt u het emailadres wijzigen geef dit dan door aan het secretariaat.)

Voor meer informatie over het digitaal wedstrijdformulier of het registeren, kunt u terecht bij Wendy Mollen.