Scheidsrechters

Van alle senioren- en jeugdleden vanaf 15 jaar wordt verwacht dat zij om toerbeurt enkele wedstrijden per seizoen fluiten.

Dit jaar leiden wij onze leden vanaf 15 jaar, die nog niet in het bezit van het theorie-diploma zijn op, om dit te behalen.

De senioren die nog geen praktijkdiploma hebben zullen in een van de komende seizoenen gevraagd worden om de (jeugd-)scheidsrechtersopleiding te volgen. Ook zonder diploma mag je wedstrijden fluiten en kun je dus ingedeeld worden. De scheidsrechters in opleiding worden intern begeleid door onze verenigingsbegeleidster: Marian Bolte.
Ook betrokkenen die niet korfballen en wel voor onze verenging zouden willen fluiten kunnen deze opleiding volgen. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij Marian Bolte en Cathrien Wind.