Tijdens de seizoensafsluiting op zondag 3 juni 2018 is Ellen van Rooij gekozen tot clubvrouw van het jaar. Ellen zet zich al vele jaren in voor Klimroos. Zo speelt ze al sinds seizoen 2013/2014 in de selectie en de laatste jaren vast in Senioren 1. Daarvoor heeft ze alle jeugdteams doorlopen, tot en met de A1. Ook heeft Ellen jarenlang vele teams getraind en gecoacht. En ze is inmiddels ook alweer twee  jaar lid van de Technische Commissie, waar ze blokhoofd/aanspreekpunt is van Aspiranten C en Pupillen D. Ellen houdt de laatste jaren, samen met anderen, de Facebook-pagina van Klimroos bij. En daarnaast heeft zij zich ook nog regelmatig beziggehouden met de organisatie en leiding van het jaarlijkse korfbalkamp.
Kortom wij vinden dat Ellen alle recht heeft op de titel van Clubvrouw van het jaar! Gefeliciteerd Ellen!

Ellen van Rooij clubvrouw 2018