Beste leden van Klimroos-VVO,
De afgelopen weken heeft het Corona virus (COVID-19) zich verder verspreid binnen een aantal landen in Europa, inclusief Nederland. Er is momenteel geen noodzaak om alle activiteiten rondom Klimroos-VVO te staken. Hierbij informeren we welke maatregelen worden genomen vanuit het Bestuur en wat je zelf dient te doen als er sprake is van mogelijke infectie met het Corona virus.

1. Kom niet trainen bij hoesten of koorts. Van iedereen die moet hoesten, kortademig is, koorts heeft of een combinatie van deze symptomen heeft (onafhankelijk waar je geweest bent) verwachten we dat hij/zij niet komt trainen. Uiteraard kun je zelf gaan trainen, maar zorg dan voor afstand tot anderen. Als de klachten over zijn, kun je 2 dagen daarna weer komen trainen. Kom je, ondanks je de bovenstaande symptomen heb toch trainen? Dan zal de trainer, je naar huis sturen.
  2. Zorg voor hygiëne. In alle gevallen adviseren we je frequent je handen te wassen, afstand te houden en in je elleboog te hoesten. Gebruik papierzakdoekjes.
  3. Volg landelijk media RIVM

Zorg dat je zelf goed op de hoogte bent van alle ontwikkelingen via de site van de RIVM.