Melderslo – Klimroos/VVO

De eerste punten van het seizoen zijn binnen!

Klimroos/VVO kwam al snel op voorsprong. Jammer genoeg ebte de concentratie weg, waardoor er verdedigend foutjes gemaakt werden. Dat resulteerde in een 4-1 voorsprong in het voordeel van Melderslo. Dit schudde Klimroos/VVO wakker, waardoor ze de draad op wisten te pakken. Er werd gerust met een 7-6 achterstand.
Na de rust wist Klimroos/VVO de overhand te nemen. Ze wisselden van verdedigende tactiek en ze wisten de juiste kansen uit te spelen. Klimroos/VVO had moeite met het fysieke spel van Melderslo. Hierdoor wist Melderslo de aansluiting te behouden en bleef het spel tot de laatste seconde spannend. Het eindsignaal klonk bij een stand van 13-14.

Klimroos/VVO 2 wist ook de punten mee naar huis te nemen. Zij wonnen met 8-12 van Oxalis 2.

Volgende week staat voor Klimroos/VVO 1 de wedstrijd tegen Oranje-wit 1 op het programma. Deze wedstrijd wordt om 13.00 uur op de Lemelvelden gespeelt. Klimroos/VVO 2 speelt daarvoor om 11.30 tegen Altior 2. We hopen op veel support. Tot volgende week!