De Klimroos/VVO motor komt pas laat op gang.

Na een aantal wedstrijden gespeeld te hebben in de regen scheen vandaag het zonnetje bij Klick’15 in Wilbertoord.

Maud van den Berg opende de wedstrijd met een afstandsschot en benutte niet veel later ook een strafworp. Met een 2-0 op het score bord bleef het lange tijd stil. De wind speelde parten. De vele goede kansen werden niet benut, waardoor het verdedigende vak onder druk kwam te staan en het niet veel later 2-2 stond.
Net voor het rustsignaal scoorde Manon van Rooij een korte kans en gaan de meiden met een nipte voorsprong van 3-2 rusten.

Na de rust wisten de dames van Klimroos/VVO wat er moest gebeuren in de tweede helft en kwam de motor eindelijk op gang.
Binnen 10 minuten tijd breidden ze de stand uit naar 9-2. Waar het de eerste helft collectief ontbrak aan zuiverheid in de afronding werden de kansen nu wel benut.
Met nog 1 minuut te spelen stond de stand 12-4 en wist Manon van Rooij in de slotfase wederom de korf nog twee keer te vinden en zo won Klimroos/VVO de wedstrijd met ruime cijfers.

Gisteren speelde senioren 2 op zaterdag al tegen De Korfrakkers 3 en gaven ze 7 minuten voor tijd de voorsprong van 6-4 uit handen en verloren ze de wedstrijd megt 7-8. Een enorme domper voor de dames van Klimroos/VVO 2.