Op deze druilerige zondag stond de wedstrijd De Horst 1 – VVO/Klimroos 1 op het programma. VVO/Klimroos  begon fel aan de wedstrijd, de eerste twee aanvallen leverde meteen twee doelpunten op. Hierna wist De Horst voor het eerst te scoren en maakte Karin Vosters na een mooie combinatie de 1-3. Bij een stand van 3-6 viel er een doelpuntloze periode maar VVO/Klimroos stond de hele eerste helft voor en ging lekker warme thee drinken bij een stand van 6-9. De Horst wist als eerste de korf te vinden na rust maar de voorsprong kwam geen enkel moment in gevaar. VVO/Klimroos bleef geduldig zoeken naar goede kansen terwijl De Horst geen goed antwoord had op de verdedigende tactiek. Daardoor kon VVO/Klimroos de bal vaak na één schot onderscheppen. Bij een stand van 11-14 floot de scheidsrechter af.

Helaas heeft VVO/Klimroos 2 vandaag verloren van Peelkorf 2 met 9-12.

Eyckelkorf 2 – VVO/Klimroos 3: 5-15
VVO/Klimroos 4 – Kraanvogels 1: 9-8