Klimroos/VVO – Heumen

Een wedstrijd in weer en wind tegen Heumen 1

Een regenachtige zondag, niet de beste omstandigheden om een belangrijke wedstrijd te spelen tegen Heumen. De fysieke voorbereiding tijdens de trainingen was ook afhankelijk van het weer, maar op tactisch gebied werd het er niet minder op. Iedereen wist wat ze konden verwachten waardoor er alert gestart werd aan de wedstrijd. De score werd geopend door een korte kans van Fraukje Geelen. Heumen had daar snel een antwoord op, waardoor de stand weer gelijk getrokken werd. De kansen waren er, maar we konden onszelf niet belonen. Voor rust wist Heumen uit te lopen naar een stand van 3-6. Tijdens de rust werd benadrukt waar we de kansen moesten zoeken en hoe het verdedigend beter kon. In de tweede helft werd de korf vaker gevonden, maar Heumen bleef ook scoren. De wissels werden goed benut door zoveel mogelijk aanvallende krachten in te zetten. Het mocht helaas niet baten. Na 60 minuten te hebben gespeeld, stond er een stand van 9-12 op het scorebord in het voordeel van Heumen.
De dames van Klimroos/VVO 2 wisten helaas ook geen winst te behalen. Dakos benutten de kansen die ze kregen, waar wij achterbleven. De eindstand was 7-14.

Aankomende zondag staat de wedstrijd tegen de Horst 1 op het programma. De wedstrijd gaat om 13.15uur van start in Groesbeek. Klimroos/VVO 2 gaat op bezoek bij Peelkorf in Ysselsteyn. Deze wedstrijd gaat om 11.00uur van start. We hopen op jullie support!