Klimroos/VVO begon sterk aan de wedstrijd, waardoor ze na 5 minuten al met 5-2 voor stonden. Door de sterke rebound, van onder andere Fraukje Geelen, kreeg Klimroos/VVO kans op kans. Het publiek werd smakelijk vermaakt met een flinke doelpuntenreeks. Dit resulteerde in een ruststand van 13-3. Klimroos/VVO kwam fel uit de rust. De juiste kansen werden goed uitgespeeld en daardoor wist Kelly Koolen twee keer achter elkaar de korf te raken. Daarop volgend was er een doelpuntloze periode. Tovido wist als eerste de korf weer te vinden, waardoor Klimroos/VVO wakker werd geschud. Wendy Mollen gooit vanuit het verdedigende vak een lange bal naar het aanvallende vak, Maud van den Berg wist deze kans onderhands te benutten. Tovido eindigde de wedstrijd met nog twee doelpunten. Daarna werd bij een stand van 21-6 afgefloten.

Klimroos/VVO 2 wist niet te winnen, Altior 3 was te sterk deze wedstrijd. De eindstand was 8-13. Klimroos/VVO 3 weet belangrijke punten binnen te slepen tegen de nummer 2 en wint met 17-14. Klimroos/VVO 4 verliest helaas met 14-3 van Spoordonkse Girl 2.

Volgende week staat een belangrijke wedstrijd op het programma. Klimroos/VVO 1 moet dan zijn koppositie in de derby tegen Bladella 1 zien te behouden. Deze wedstrijd wordt om 11.10u thuis in de sporthal van Hapert gespeeld. We rekenen op jullie support!