Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi voor de leerlingen van de basisscholen in de gemeente Bladel vindt dit jaar plaats op zaterdag 1 juni in Hoogeloon. De organisatie wordt verzorgd door korfbalvereniging Klimroos. Het doel van dit toernooi is om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met korfbal en hen een leuke, sportieve activiteit aan te bieden. Ruim 200 meisjes en jongens uit de groepen 2 tot en met 8 zetten zich die dag in voor een fanatieke én gezellige strijd om de punten. Het toernooi start om 9.30 uur met de poulewedstrijden. De finale van de groep 8 poule start om 14.30 uur, waarin gestreden wordt om de wisselbeker. Belangstellenden zijn van harte welkom om de kinderen aan te komen moedigen op sportpark De Roetwijer, Landrop 34 in Hoogeloon.