Afgelopen zaterdag was het een drukke boel tijdens het gemeentelijk schoolkorfbaltoernooi op het veld van korfbalvereniging Klimroos in Hoogeloon. Ruim 200 kinderen trotseerden de hitte om in de diverse poulewedstrijden de winstpunten te pakken. Het was een gezellige en sportieve dag. De finale in groep 7/8 ging tussen de “Apenkoppen” uit Hoogeloon en de “Biggetjes” uit Hapert. Het was een spannende wedstrijd, waarin de Hoogeloonse jongens en meiden aan het langste eind trokken en wonnen met 2-1. Voor de zevende keer in negen jaar tijd ging de wisselbeker naar Hoogeloon! Alle deelnemers ontvingen een mooie medaille als aandenken aan een zeer geslaagd toernooi.
school2 0619