Dit jaar zijn Ilona en Roland van Loon uitgeroepen tot Clubvrouw en -man van het jaar. Voor het eerst in onze geschiedenis is deze erkenning naar een echtpaar gegaan. Ilona is jarenlang coach geweest van de teams van hun dochters Noor en Maud. Daarnaast organiseert Ilona al vele jaren activiteiten voor jeugdleden en senioren vanuit de Activiteiten-commissie.
Roland heeft vier jaar lang deel uitgemaakt van het bestuur van K.V. Klimroos en sindsdien versterkt hij de Accommodatie-commissie. Daarnaast zijn Ilona en Roland altijd bereid om hand- en spandiensten te verlenen als ze daarom gevraagd worden. Met al dat vrijwilligerswerk wat Ilona en Roland vervuld hebben en nog steeds vervullen, vormen ze een belangrijke factor in het draaiende houden van onze sportvereniging. Daarvoor kunnen we alleen heel dankbaar zijn.
Ilona en Roland van harte gefeliciteerd, jullie hebben het meer dan verdiend.
Bestuur K.V. Klimroos