Beste leden, ouders en vrijwilligers van VVO en Klimroos,
Wij willen alle senioren, ouders van jeugdleden, kader en vrijwilligers, uitnodigen om op maandag 13 mei naar de 2de informatiebijeenkomst te komen die gaat over een gezamenlijke toekomst van VVO en Klimroos.
Volgend seizoen (2019/2020) gaan we namelijk met alle teams  en ook commissies van VVO en Klimroos samenwerken.
Graag willen we jullie meenemen in het proces wat we het komende jaar, met zicht op een gezamenlijke toekomst, zullen ingaan. Welke verwachtingen we hebben van onze leden en ouders zodat we samen laten zien dat we de toekomst van beide clubs  dragen.
De bijeenkomst vindt op maandag 13 mei om 20.00uur plaats in de voetbalkantine van vv Hoogeloon.

Tot dan,

Groeten namens de besturen van VVO en Klimroos