Klimroos/VVO kampt met vele blessures en wordt vandaag in de basis versterkt door Femke Jansen. Daarnaast worden ze goed aangemoedigd door het team van de week: Klimroos/VVO D1.
In de wedstrijd tegen DAW Schaijk lijken de dames van Klimroos/VVO de wedstrijd goed te openen. Een eerste mooie doorbraak van Daniëlle Das wordt helaas niet beloond met een doelpunt, maar laat zien dat er mooie kansen gecreëerd kunnen worden deze wedstrijd. Het is Maud van den Berg die in de 4de minuut de score weet te openen.
Na een 2-1 op het score bord blijft het lange tijd stil. Verdedigend is er veel druk aan beide kanten en weten beide ploegen niet tot score te komen. Pas in de 19de minuut is het Wendy Mollen die met een doorloopbal de stand op 3-1 zet. In de periode tot aan de rust weten de dames uit Schaijk de stand echter om te buigen naar 3-3.

Na rust loopt DAW aanvankelijk nog iets verder uit, maar halverwege de tweede helft brengen Danielle Das en Maud van den Berg de stand toch weer in evenwicht. 5-5. Met nog 10 minuten op de klok is het de thuisploeg die eindelijk het gaatje weet te maken. DAW probeert nog iets terug te doen en brengt de stand nog 1 maal op 1 verschil. Maar het is wederom Maud van den Berg die de zege veilig stelt en zo is het Klimroos/VVO die uiteindelijk aan het langste eind trekt met een 8-6 zege op DAW Schaijk.

Klimroos/VVO 2 laat zich deze week niet van haar beste kant zien en staat al vroeg in de wedstijd op grote achterstand. Ze verliezen de met 6-16 van Melderslo 2.
Klimroos/VVO 3 wint van Stormvogels 3 met 11-6.
En ook Klimroos/VVO 4 weet de wedstrijd tegen FSC 1 te winnen met 12-9.

Het volgende weekend spelen alle teams uit en zal u moeten kiezen wie u gaat aan moedigen waar alle teams vrijwel gelijk zullen spelen.
11.00 Rosolo 6 – Klimroos/VVO 4
11.20 Eyckelkorf 4 – Klimroos/VVO 3