Nadat Klimroos/VVO met een tevreden gevoel terugkijkt op een 2e plaats in de eerste seizoenshelft van de buitencompetitie, hebben zij zich afgelopen weken voorbereid op de binnencompetitie. Ondanks dat Klimroos/VVO in de zaal uitkomt in de overgangsklasse weten ze dat ze hun tegenstanders niet moeten onderschatten. Zeker vandaag niet in de eerste wedstrijd tegen Bladella.
Onder toeziend oog van vele supporters was het Bladella die het scherpst aan de wedstrijd begon. Klimroos/VVO had aanvallend moeite met de verdedigende druk van Bladella. Gelukkig wist Klimroos/VVO wel aansluiting te houden en vielen de doelpunten vielen om en om. Er werd gerust met 7-6 in het voordeel van Bladella.
In de rust werd benadrukt dat er meer gecombineerd moest worden zodat de 1 op 1 situaties vermeden konden worden.
Dit werd goed opgepakt door de dames en meteen beloond met een doelpunt. Ook in de tweede helft vielen de doelpunten aan beide kanten en ging het gelijk op tot een tussenstand van 11-11. In de laatste fase van de wedstrijd weet Bladella de kansen beter te benutten en lopen zij uit tot een tussenstand van 14-11. Klimroos/VVO weet nog iets terug te doen maar de wedstrijd wordt afgefloten bij een eindstand van 14-12.

De dames van Klimroos/VVO 2 pakte vandaag wel de eerste 2 punten. Zij wonnen de wedstrijd tegen De Horst 2 met 12-18.

Volgende week staat de wedstrijd Klimroos/VVO 1 – Rietvogels 1 op het programma. Dit wordt om 12.25 uur gespeeld in de Eureka in Hapert. Aansluitend speelt Klimroos/VVO 2 om 13.40 uur tegen Korfrakkers 3.
We hopen weer op veel support!