Klimroos/VVO wist dat er vandaag gewonnen moest worden om de koppositie te behouden. Klimroos/VVO begint fel en komt meteen op een 2-0 voorsprong. Bladella laat het hier niet bij en komt terug. Er wordt aanvallend gezocht naar goede kansen maar helaas worden deze niet afgemaakt en wordt er gerust met een 6-10 in het voordeel van Bladella. Er wordt in de rust gezegd dat er goede kansen gezocht moeten worden. Kelly Koolen maakt meteen een goede actie waardoor er een strafworp wordt veroorzaakt en afgemaakt door Danielle Das. Klimroos/VVO komt goed terug tot een 12-14 waardoor er nog een spannende slotfase werd gespeeld. De scheidsrechter fluit af bij een eindstand van 14-15. Klimroos/VVO laat Bladella de koppositie overnemen.

Klimroos/VVO 2 begint sterk aan de wedstrijd, maar door een mindere slotfase spelen ze alsnog gelijk tegen De Horst 2. 11-11. Daarnaast hebben we afscheid genomen van Niek van Kruijsdijk. Super bedankt en heel veel plezier in Luxemburg!

Klimroos/VVO 1 speelt volgende week om 13.50 uit tegen Rietvogels 1. Klimroos/VVO speelt de wedstrijd om 11.15 uit tegen Korfrakkers 3.