Vandaag stond de wedstrijd Klimroos/VVO 1 – Rietvogels 1 op het programma. De dames wisten van te voren dat dit een moeilijk fysieke wedstrijd zou worden. Daniëlle Das opende de score door middel van een korte kans. Jammer genoeg heeft Rietvogels hier al snel een antwoord op. Telkens wist Rietvogels toch de aansluiting te houden op de doelpunten van Klimroos/VVO. Kort voor rust weet Klimroos/VVO voor het eerst een gat van 4 doelpunten te slaan en wordt er gerust met de stand van 11-7. In de rust wordt er benadrukt zo door te blijven gaan en om de ingestudeerde bal van Rietvogels eruit te kunnen halen. Rietvogels komt scherper uit de kleedkamer en scoort direct in de eerste aanval. Lisanne van Kroonenburg had hier een antwoord op zij scoorde haar derde vrije bal. Rietvogels weet aansluiting te houden tot 15-13. Kort voor het einde van de wedstrijd worden alle uitgespeelde kansen beloond met doelpunten, waardoor Klimroos/VVO nog zes keer weet te scoren. Rietvogels had hier geen antwoord meer op en de scheidsrechter floot af bij een eindstand van 21-13.

Volgende week speelt Klimroos/VVO 1 opnieuw thuis tegen DAW Schaijk 1. Deze wedstrijd word gespeeld om 12:30 in de Eureka in Hapert. De dames zullen ondersteund worden door het team van de week: Klimroos/VVO D1.
Aansluitend wordt de wedstrijd Klimroos/VVO 2 – Melderslo 2 gespeeld. We hopen jullie allemaal volgende week weer te zien!

Klimroos/VVO 3 – Rietvogels 2 14-4
Klimroos/VVO 4 – Springfield 1 8-9