De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Na 10 minuten wist Marloes Waterschoot de korf te vinden die net terug komt van een blessure. Het vak bleef zoeken naar mooie kansen en Kelly Koolen wist deze goed te benutten, zoals wel vaker deze wedstrijd! Na mooie combinaties in het aanvallende vak was het Wendy Mollen die na assisten van Pleun Vd Heijden twee keer haar doorbraken af wist te maken. Klimroos/VVO wist de score hiermee verder uit te bouwen naar 0-4. Hierna weet DAW voor het eerst iets terug te doen. Nadat beide ploegen nog 2 keer de korf wisten te vinden gingen we rusten met een stand van 3-6. In de rust benadrukte Luuk Messerschmidt dat er aanvallend meer rust moest komen. Verdedigend stond het goed. Beide ploegen moesten na de rust weer even op gang komen waardoor er een lange tijd niet gescoord werd. Na een tactische wissel van Femke Jansen was het de eerste aanval direct raak met een ringloos afstandschot. DAW kwam hierna wat dichterbij, waardoor de wedstrijd nog even spannend werd. Uiteindelijk trok Klimroos/VVO aan het langste eind. De scheidsrechter floot af bij een stand van 7-10.

Klimroos/VVO 2 neemt het op tegen de koploper Melderslo 2

De eerste helft gaat de strijd gelijk op en vallen de doelpunten om en om. Klimroos/VVO 2 zoekt naar de beste kansen, verdedigende afspraken worden goed uitgevoerd en zo gaan ze de rust in met 5-4. Na rust komt Klimroos/VVO op voorsprong. Melderslo weet beter om te gaan met de verdedigende druk.
15 minuten na rust is het Melderslo die het gat van 2 doelpunten weet te slaan en dit uitbouwt naar een 12-8. Klimroos geeft zich niet gewonnen en blijft vechten tot het einde. Eindstand 13-10.

Klimroos/VVO 3 wist helaas geen punten mee naar Hapert te nemen en verliest met 17-15 van Stormvogels 3.

Klimroos/VVO 4 moest tegen FSC. Helaas konde de dames de punten ook niet mee naar huis nemen. De wedstrijd eindigde in een 17-11 in het voordeel van FSC 1.

8 maart zien we jullie graag allemaal in sporthal Eureka in Hapert. VVO/Klimroos 1 speelt een belangrijke wedstrijd tegen de andere koploper MKV!

Programma:
10.00 Klimroos/VVO 4 – Rosolo 6