De strijd om het kampioenschap is in volle gang. Vandaag stond een belangrijke wedstrijd op het programma. De koplopers Klimroos/VVO en MKV streden tegen elkaar om alleen bovenaan te komen in het klassement.

Het was bekend dat het een fysieke wedstrijd zou worden. Dat bleek direct bij het eerste doelpunt. Klimroos/VVO opent de score door een strafworp te benutten. Direct daarna wordt de voorsprong verdubbelt doordat Kelly Koolen een korte kans weet te scoren.
MKV geeft meteen een reactie door van afstand binnen te knallen. Klimroos/VVO blijft zoeken naar kansen en weet de score uit te breiden naar 8-2. Net voor rust viel de onderlinge communicatie stil waardoor MKV 4-maal te korf wist te vinden. Hierdoor werd er gerust met een stand van 8-6.
Klimroos/VVO kwam sterk uit de rust en wist maar liefst drie keer achter elkaar te scoren, waaronder afstandschoten van Wendy Mollen en Marloes Waterschoot. Ook daarop heeft MKV weer een antwoord, waardoor er een stand van 11-8 op het scorebord komt te staan. Klimroos/VVO weet de rust weder te vinden en zoekt naar kansen die goed uitgespeeld kunnen worden. Het is Karin Vosters die van afstand raak scoort. De kansen en doelpunten vallen om en om, wat een eindstand brengt van 16-11. Klimroos/VVO weet door deze overwinning de koppositie te behouden.

Klimroos/VVO 2 had een hoog scoringspercentage. De score werd snel geopend met 4 doelpunten van Fenna Lepelaars en Anne van Rooy. Klimroos/VVO 2 wist geen moment meer in gevaar te komen en wint met 15-8

Klimroos/VVO 3 wist een monsterscore op het scorebord te zetten en wint overtuigend met 26-4 van Eyckelkorf 2. Hiermee behoudt het team de eerste plaats in de competitie.
Klimroos/VVO 4 wist veel kansen te creëren. De afronding ontbrak en verloor van Rosolo 6 met een eindstand van 5-9.

Volgende week staat de wedstrijd tegen DSV op het programma. Het zal een spannende wedstrijd worden, dus kom onze dames aanmoedigen! De wedstrijd gaat om 14.45uur van start in sporthal Hercules.