Stormvogels – Klimroos/VVO

Klimroos/VVO behaalt vandaag een knappe overwinning tegen Stormvogels en neemt de punten mee naar huis.

Klimroos/VVO komt al vrij snel op een 2-0 achterstand. Het team weet zich goed te herpakken en weet uiteindelijk ook de korf te vinden. Beide ploegen krijgen voldoende kansen. Net voor rust benut Klimroos/VVO een belangrijke starfworp, waardoor er wordt gerust met 8-8. Luuk benadrukte in de rust zo door te gaan en gaf de laatste tips mee om aan de tweede helft te beginnen. Het bleef spannend tot de 11–11. De doelpunten vielen om en om. Met nog 15 minuten op de klok, wist VVO/Klimroos nog driemaal achter elkaar de scoren. Vanuit VVO/Klimroos kwam er een belangrijke time-out. De meiden wisten dat ze het hoofd koel moesten houden. Stormvogels wist nog eenmaal de korf te vinden. Klimroos/VVO had hier nog 1 antwoord op terug in de vorm van een doorloopbal. De scheids floot af bij een stand van 12-15 in het voordeel van Klimroos/VVO.

Stormvogels 2 – Klimroos/VVO 2
De meiden uit Hapert en Hoogeloon wisten de wedstrijd lang spannend te houden, maar uiteindelijk resulteerde de uitslag in 11-8 in het voordeel van Stormvogels.

Volgende week staat de wedstrijd Klimroos/VVO 1 – Heumen 1 op het programma om 13:00. Van te voren speelt Klimroos/VVO 2 tegen Dakos om 11:30 op sportpark De Lemelvelden in Hapert. Tot dan!