Woensdag 9 oktober stond de wedstrijd van Klimroos/VVO C1 tegen Rosolo C2 op het programma. De C1 stond met 4 wedstrijden en een doelsaldo van +41 ruim bovenaan. Toch moest er gewonnen worden het kampioenschap op deze midweekse wedstrijd al binnen te halen. De meiden wisten het hoofd koel te houden en stonden in de rust al met 5-1 voor. De tweede helft werd er doorgegaan waar ze de tweede helft gebleven waren wat een eindstand opleverde van 9-1. Nu al een overtuigende kampioen met nog 1 wedstrijd op het programma. Super gedaan meiden en ga zo door! Wij feliciteren onze kampioenen en hun leidsters.

Kampioen Kampioen2