Klimroos/VVO – Oranje wit

Klimroos/VVO houdt de punten in Hapert.

Klimroos/VVO begon scherp en geconcentreerd aan de wedstrijd. De taken die coach Luuk had meegegeven, werden goed uitgevoerd wat leiden tot een 4-1 voorsprong. Klimroos/VVO stond verdedigend sterk waardoor Oranje Wit niet in hun spel kwam. Oranje Wit wist voor rust 3 keer te scoren waardoor de ruststand op 6-3 in het voordeel van Klimroos/VVO stond. Luuk benadrukte de afspraken in de rust nogmaals en om op dezelfde weg door te gaan. Klimroos/VVO liep uit naar een 10-4 voorsprong. Helaas waren er voldoende kansen maar werden deze niet afgemaakt. Oranje Wit wist nog tweemaal te scoren waardoor de stand uitkwam op 10-6.

Klimroos/VVO 2 wist helaas niet te winnen van Altior 2. De eindstand was 5-7.

Volgende week staat de wedstrijd tegen Stormvogels 1 op het programma. Deze wordt om 13.00 gespeeld in Luyksgestel.
Klimroos/VVO 2 speelt daarvoor om 11.30 tegen stormvogels 2.

Tot volgende week!