Vol goede moed, na het verlies van vorige week, begonnen de meiden van Klimroos/VVO aan de wedstrijd tegen Melderslo. Ze wisten dat het een belangrijke wedstrijd zou worden, wilden ze in de top mee blijven draaien. Al in de tweede minuut opende Kelly Koolen de score. Tot een score van 3-3 vielen de doelpunten om en om. In de slotfase voor de rust wist Karin Vosters twee strafworpen te benutten. Daardoor ging Klimroos/VVO met een 5-3 voorsprong rusten. Direct na de rust wist Melderslo twee keer de korf te raken waardoor ze op gelijke hoogte kwamen. Dat resulteerde in 5-5. Klimroos/VVO antwoordde daarop en bouwde uit naar een 10-6 voorsprong. Melderslo wist daarna nog één keer de korf te vinden. Klimroos/VVO bleef geduldig de goede kans zoeken en scoorde daardoor nog drie keer. De scheidsrechter floot af bij een eindstand van 13-7.

Ook de meiden van Klimroos/VVO 2 wisten de korf regelmatig te vinden. Hierdoor wonnen ze van Oxalis 2 met 9-5. Dit waren belangrijke punten voor beide teams. Daarmee werd de eerste helft van het veld seizoen afgesloten.

Nu volgt er een week rust, daarna beginnen de trainingen binnen. In het weekend van 23 november starten de eerste zaalwedstrijden.