Op zondag 3 juni werd door de activiteitencommissie de ouder/kindactiviteit georganiseerd. Deze keer een koppelschiettoernooi met een jeugdlid samen met een van de ouders (of andere volwassene). Er werd gestreden door 23 teams, in drie klassen. Onder een stralende zon speelden alle teams vier wedstrijdjes. Winnaars waren Brit van de Sande en Marjan Bolte (op de 2,5 m paal), Aniek en Harm van Dommelen (op de 3 m paal); Lieve en Lian Claassen wonnen in een spannende finalewedstrijd op de 3,5 m paal van Filou en Peter van den Heuvel. Van harte gefeliciteerd!