Clubman/-vrouw van het jaar

Ilona en Roland van Loon Clubvrouw en -man van het jaar 2019

Ilona en Roland van Loon Clubvrouw en -man van het jaar 2019

Dit jaar zijn Ilona en Roland van Loon uitgeroepen tot Clubvrouw en -man van het jaar. Voor het eerst in onze geschiedenis is deze erkenning naar een echtpaar gegaan. Ilona is jarenlang coach geweest van de teams van hun dochters Noor en Maud. Daarnaast organiseert Ilona al vele jaren activiteiten voor jeugdleden en senioren vanuit de Activiteiten-commissie.
Roland heeft vier jaar lang deel uitgemaakt van het bestuur van K.V. Klimroos en sindsdien versterkt hij de Accommodatie-commissie. Daarnaast zijn Ilona en Roland altijd bereid om hand- en spandiensten te verlenen als ze daarom gevraagd worden. Met al dat vrijwilligerswerk wat Ilona en Roland vervuld hebben en nog steeds vervullen, vormen ze een belangrijke factor in het draaiende houden van onze sportvereniging. Daarvoor kunnen we alleen heel dankbaar zijn.
Ilona en Roland van harte gefeliciteerd, jullie hebben het meer dan verdiend.
Bestuur K.V. Klimroos
Clubvrouw 2018: Ellen van Rooij

Clubvrouw 2018: Ellen van Rooij

Tijdens de seizoensafsluiting op zondag 3 juni 2018 is Ellen van Rooij gekozen tot clubvrouw van het jaar. Ellen zet zich al vele jaren in voor Klimroos. Zo speelt ze al sinds seizoen 2013/2014 in de selectie en de laatste jaren vast in Senioren 1. Daarvoor heeft ze alle jeugdteams doorlopen, tot en met de A1. Ook heeft Ellen jarenlang vele teams getraind en gecoacht. En ze is inmiddels ook alweer twee  jaar lid van de Technische Commissie, waar ze blokhoofd/aanspreekpunt is van Aspiranten C en Pupillen D. Ellen houdt de laatste jaren, samen met anderen, de Facebook-pagina van Klimroos bij. En daarnaast heeft zij zich ook nog regelmatig beziggehouden met de organisatie en leiding van het jaarlijkse korfbalkamp.
Kortom wij vinden dat Ellen alle recht heeft op de titel van Clubvrouw van het jaar! Gefeliciteerd Ellen!

Ellen van Rooij clubvrouw 2018

 

 

Clubvrouw van het jaar 2017

Clubvrouw van het jaar 2017

Tijdens de seizoensafsluiting op 28 mei 2017 is Linda Beijens uitgeroepen tot Clubvrouw van het jaar.
Linda is al 25 jaar Klimrooslid en al vele jaren een vaste kracht van Senioren 1.
Maar daarnaast heeft Linda in de loop van de jaren al vele teams getraind en gecoacht. En dat doet ze nog steeds. Verder heeft ze geruime tijd deel uit gemaakt van de Technische Commissie en is ze namens Klimroos KNKV-scheidsrechter. De laatste jaren pluist ze voor het bestuur van Klimroos beleidsstukken van het KNKV uit en maakt ze er zeer leesbare samenvattingen van. Kortom, deze titel heeft Linda dik verdiend! Van harte gefeliciteerd, Linda!

Clubvrouw van het jaar 2016

Clubvrouw van het jaar 2016

Rianne Beerens benoemd tot Clubvrouw van jaar 2016.
Rianne is menig jaar lid geweest van het bestuur van KV Klimroos en heeft daarbij verschillende functies vervuld, waaronder ook voorzitter. Rianne heeft nu al weer vel jaren zitting in de PR-commissie en samen met Jeanne vervult zij al heel lang op zondag vrijwel alle kantinediensten en zaalwachten.

Clubman van het jaar 2015

Clubman van het jaar 2015

Tonnie Tholen werd maandag verrast met de titel ‘clubman van seizoen 2014-2015’.
Tonnie zet zich al jaren in voor Klimroos als penningmeester, was/is betrokken bij het opzetten van de verschillende commissies, de Club van 50 en bij de organisatie van de jaarlijkse rommelmarkt.  Hij werd terecht ‘de motor van de vereniging’ genoemd. Proficiat Tonnie, dik verdiend!

Clubvrouw van het jaar 2014

Clubvrouw van het jaar 2014

Tijdens de afsluiting van het seizoen is dit jaar weer een nieuwe clubman/vrouw gekozen.  Clubvrouw Marianne Bolte 2014. Elly Waterschoot krijgt een gemeentelijke onderscheiding.

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.