Naam: Danielle Das
Geboortedatum: 28-01-1997
Woonplaats: Reusel
Relatie (verliefd): Relatie en samenwonend met Roy.

1. Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies?
    Ik werk op een bewindvoerders kantoor en volg de AD studie juridisch medewerker/HBO rechten.
  2. Wat zijn je passies/hobby’s buiten het korfballen?
    Met vriendinnen / korfbalmatties leuke dingen doen.
  3. Heb je een bijnaam, zo ja welke?
    Das of Daan.
  4. Wat is je favoriete zaterdagavondbesteding?
    Drankjes met mijn vriendinnen of met de meiden van de korfbal!
  5. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
    Ik denk dat dat is geweest toen ik in de c of b speelde. Ik wilde de bal binnen houden in de verdediging, wat natuurlijk niet zo slim was.. Helaas kwam de bal bij de tegenstander terecht waardoor er een doelpunt uit kwam..
  6. Hoe bevalt de samenwerking (inmiddels fusie) tussen VVO en Klimroos? Voor NeCa leden: Hoe bevalt het bij KVC?
    Super! De senioren als de jeugd hebben het goed opgepakt en hebben het allemaal naar hun zin. Er zijn een soort van nieuwe vriendengroepjes ontstaan.
  7. Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom?
    Ik denk dat Karin de meest opvallende speler is. Ze een stabiele speler met veel kracht. Ze is aanvallend en verdedigend heel sterk!
  8. Om wie of wat heb je rond het korfbal het meest gelachen?
    We lachen eigenlijk elke training en zondag wel weer heel veel. Er gebeurd elke week wel weer iets nieuws.
  9. Heb je een bepaald bijgeloof voor de wedstrijd?
    Nee, helemaal niks.
  10. Hoe denk je dat tegenstanders je zien als speelster?
    Snelle aanvallende dame.
  11. Wat is je hoogtepunt als korfbalster?
    Alle jaren dat ik genomineerd was voor het cluster. <14, <16 en <18. Ook de nominaties voor het Nederlands Team Dames onder 16 en 18.
    Grootste hoogte punt was denk ik wel de nominatie voor beste talent.
  12. Wat is je dieptepunt als korfbalster?
  13. Welke korfbaldroom zou je nog willen verwezenlijken?
    Ik heb voorheen altijd bij het gemengd willen korfballen.
  14. Hoeveelste plek verwacht je te eindigen in de competitie?
    Ik ga voor de 4de plek.
  15. Waar ligt de kracht van je huidige team?
    Wisselend spel met veel tempo.
  16. Van welke trainer/trainster heb je het meeste geleerd en waarom?
    Will van der Kruijs.
  17. Wie verdient volgens jou de titel ‘clubman/clubvrouw’ binnen KVC?
    Ik denk dat ga voor de dames die elke thuiswedstrijd zaalwacht zitten en de dames die iedere week in de kantine staan op zondag (Rianne Beerens, Jeanne Rombouts, Elly Waterschoot, Elly Das)
  18. Je bent voor 1 dag de voorzitster van de vereniging, wat zou je willen veranderen/organiseren?
    Niks! Alles is prima geregeld zo en er zijn genoeg dingen die georganiseerd worden.
  19. Wil je verder nog iets kwijt?
    Nee