Naam: Danique Wouters
Geboortedatum: 27-06-1994
Woonplaats: Hulsel
Relatie (verliefd): Relatie met Teun

1. Vertel eens iets over je beroep of studie, wat doe je precies?
    Ik ben verpleegkundige en werk nu bij Donksbergen in Duizel. Ik begeleid cliënten met een licht verstandelijke beperking en gedragsproblematiek. Ik ben na mijn studie meteen gaan werken dus werk nu zo’n 6/7 jaar op de Donksbergen.
  2. Wat zijn je passies/hobby’s buiten het korfballen?
    Wat ik allemaal leuk vind? Oei dat is best wel veel eigenlijk. Ik vind het leuk om te reizen, met vrienden/vriendinnen avondjes borrelen, festivals, terrasje, spelletjes. Ook met mijn gehandicapte broer Nick onderneem ik redelijk veel zoals kermissen/attractieparken, hier kan ik ook van genieten.
    We hebben een hondje Hannes hier gaan we regelmatig lekker mee wandelen. Ook vind ik racefietsen, mountainbiken, hardlopen leuk om te doen.
  3. Heb je een bijnaam, zo ja welke?
    Daantje, Daan of Daanie zijn wel de meest gebruikte denk ik
  4. Wat is je favoriete zaterdagavondbesteding?
    Avondje met vrienden/vriendinnen, festivals vind ik ook echt tof!
  5. Wat is de grootste blunder die je ooit hebt gemaakt?
    Pff moeilijk. Wat ik in ieder geval wel voor schut vond is dat ik tegen mijn tegenstandster voor de wedstrijd zei: “Hoi, ik ben Danique” in plaats van “prettige wedstrijd”. Haha oepsie
  6. Hoe bevalt de samenwerking (inmiddels fusie) tussen VVO en Klimroos?
    Heel goed. Wij hebben zelf vorig jaar alleen VVO speelsters gehad en hebben dit jaar 2 dames van Neca erbij. Ook train ik dit jaar de A2 met dames van Klimroos en VVO, gaat onderling allemaal hartstikke leuk. Vind dat bestuursleden e.d. het echt super goed hebben opgepakt, super professioneel allemaal. Die hebben echt (veel) top werk verricht!
  7. Wie is binnen je team de meest opvallende persoon en waarom?
    Oe jeetje, dat vind ik een moeilijke. Is misschien heel cliché maar ik waardeer het spel van mijn zus Eline altijd wel heel erg. Die werkt echt voor elke bal, is super fanatiek en blijft positief, dat vind ik heel mooi om mee samen te spelen/te zien.
  8. Om wie of wat heb je rond het korfbal het meest gelachen?
    Ik vind dat ik altijd in leuke teams heb gespeeld, met gezellige meiden. Zo speel ik nu met Hanneke Hendrikx, die heeft ook echt humor vind ik! Heerlijk om na de training/wedstrijd in de kantine te lachen met iedereen.
  9. Heb je een bepaald bijgeloof voor de wedstrijd?
    Niet echt een bijgeloof denk ik. Maar ik geloof wel dat als iedereen zijn uiterste best doet dat we heel veel duels/wedstrijden kunnen winnen.
  10. Hoe denk je dat tegenstanders je zien als speelster?
    Haha ook weer best lastig. Als ik een aardige tegenstandster heb, ben ik een aardige/fanatieke tegenstandster denk ik maar als het een hele fysieke dame heb kan ik ook wel een trutje zijn, ik ga dan niet zomaar aan de kant.
  11. Wat is je hoogtepunt als korfbalster?
    Ik vond het altijd heel leuk om in de selectie te spelen maar door werk niet goed meer te combineren. Daarna ben ik lager gaan spelen en toen hadden we wel een makkelijke wedstrijd maar ik heb toen 10 doelpunten gescoord in 1 wedstrijd, dit was wel leuk. Ook vooral het enthousiasme van naast de kant, NOG 1 Danique, you can do it!!
  12. Wat is je dieptepunt als korfbalster?
    Voor mezelf zijn dit de momenten dat je uit de wedstrijd moest. Ooit doordat je niet lekker in de wedstrijd zat, door blessures of gewoon simpelweg omdat je “aan de beurt bent”. Ik vind dit altijd echt shit.
  13. Welke korfbaldroom zou je nog willen verwezenlijken?
    Eerlijk gezegd heb ik deze niet meer echt. Ik vond de selectie altijd super leuk maar door werk dus niet meer haalbaar. Mijn werk gaat dan toch wel voor. Wat ik hoop is dat ik altijd in een fanatiek/gezellig team mag blijven spelen.
  14. Hoeveelste plek verwacht je te eindigen in de competitie?
    Ik vind dat we tot nu toe goede wedstrijden spelen. Het aanvalsspel is hartstikke goed, de verdediging staat als een huis maar de doelpunten willen niet echt vallen. Ik denk dat we daarom rond de 3e plek zullen eindigen want ja, als je weinig doelpunten maakt is het ook lastig om de wedstrijd te winnen.
  15. Waar ligt de kracht van je huidige team?
    Fanatisme en positiviteit
  16. Van welke trainer/trainster heb je het meeste geleerd en waarom?
    Van Will hebben we destijds veel geleerd over achterverdedigen en waar je kracht ligt maar van Luuk toch wel het meeste denk ik. Een goed voor verdedigend spel en hoe kan ik een betere aanvalster worden.
  17. Wie verdient volgens jou de titel ‘clubman/clubvrouw’ binnen KVC?
    Oei lastig. Ik denk dat een tijd terug Esther Jansen heel veel werk verricht heeft voor VVO. Ik denk dat nu Stefan Wouters heel veel doet voor de vereniging. Er zijn een heel aantal mensen die we ECHT niet kunnen missen. Ik ben me wel heel bewust van dat er zonder hen allemaal geen vereniging kan bestaan, en daar ik heel dankbaar voor. Ik vind het lastig om 1 persoon aan te wijzen maar als dat toch moet dan Stefan Wouters.
  18. Je bent voor 1 dag de voorzitster van de vereniging, wat zou je willen veranderen/organiseren?
    1 super groot knalfeest! Ik vind namelijk dat verder alles goed geregeld/georganiseerd is.
  19. Wil je verder nog iets kwijt?
    Nee ik denk dat alles wel gezegd is 😊