Gezien de perikelen rond het coronavirus is besloten de rommelmarkt die voor 5 april gepland stond, te verplaatsen naar zondag 21 juni.  Noteer deze datum alvast! Onze leden en andere vrijwilligers worden zo spoedig mogelijk weer benaderd. Afgelopen zaterdag hebben we helaas verschillende mensen die spullen voor de rommelmarkt kwamen brengen moeten teleurstellen. De opslag zat al bijna vol, om 10.00 uur was het aanbod meteen al zo groot dat we moesten besluiten om geen spullen meer aan te nemen. Tot nader bericht kunt u dus geen spullen meer komen brengen voor de rommelmarkt en aangezien de datum voor de rommelmarkt is verzet, worden er op 4 april ook geen spullen opgehaald. Uiteraard komen we wel langs op zaterdag 20 juni om spullen in te zamelen. We hopen dat u ze tot die tijd wilt/kunt bewaren.