Beste ouders en leden van Klimroos/VVO,

Het KNKV heeft besloten alle korfbalwedstrijden tot en met 31 maart af te gelasten. Ook adviseert het KNKV de verenigingen om tot en met 31 maart trainingen en bijeenkomsten niet door te laten gaan.

Dit houdt dus in dat er tot en met 31 maart géén wedstrijden en trainingen zijn.

Op het moment dat wij als bestuur meer weten wanneer wedstrijden kunnen worden ingehaald, laten wij dit jullie zo spoedig mogelijk weten.

Deze maatregel volgt op de additionele maatregelen, die het kabinet 12 maart afkondigde in verband met het coronavirus én diens oproep om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Met deze maatregel volgt het KNKV het advies van het kabinet en sportkoepel NOC*NSF op.’