De eerste twee aanvallen wist Danielle Das na twee maal de bal los te hebben gelaten VVO/Klimroos op voorsprong te zetten met 2-0. De scores vallen snel na elkaar en na 7 minuten staat er al een score van 6-3 op het scorebord. VVO/Klimroos blijft goed combineren waardoor er mooi uitgespeelde kansen worden gecreëerd. Er wordt gerust met een stand van 11-6. In de rust wordt benadrukt op dezelfde manier door te blijven gaan en iets meer druk te geven op de goede schutters van de tegenstander. De tweede helft opent Maud vd Berg de score met een afstandschot. De doelpunten vallen hierna om en om. Alle dames van VVO/Klimroos hebben vandaag gescoord en de scheidsrechter fluit af bij een eindstand van 20-12.
De teams van de week waren Klimroos/VVO E1 en E2. Beide teams hebben gisteren overtuigend gewonnen. Gelukkig wist Klimroos/VVO 1 het goede voorbeeld te volgen vandaag.

VVO/Klimroos 2 wint vandaag met 11-9 van SCMH. Ook senioren 3 en 4 speelde vandaag thuis en wisten te winnen.
VVO/Klimroos 3 – BMC 2: 11-8
VVO/Klimroos 4 – DDW/SDO’99 3: 16-6

Volgende week speelt VVO/Klimroos 1 tegen Odisco 1 in Sint-Oedenrode

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.