Zondag stond de wedstrijd VVO/Klimroos 1 – MKV 1 op het programma. Hoewel MKV onderaan in de ranglijst staat, wist VVO/Klimroos dat ze MKV niet moesten onderschatten. Het is een ploeg die veel doelpunten maakt. VVO/Klimroos begon niet scherp aan de wedstrijd, waardoor MKV meteen de eerste aanval kon scoren. Aan beide kanten vielen de doelpunten moeilijk. MKV liep uit tot een stand van 1-3. Gelukkig weet VVO/Klimroos dit voor rust om te buigen en is de ruststand 6-4. In de rust werd benadrukt dat het beter neergezet moest worden. De tweede helft heeft VVO/Klimroos het verdedigend goed opgepakt, waardoor de aanval meer tijd had om naar goede kansen te zoeken. De score aan de zijde van VVO/Klimroos werd verder uitgebouwd. MKV weet nog maar 1 keer te scoren. Dit resulteerde in een eindstand van 14-5 in het voordeel van VVO/Klimroos.
Met deze overwinning en een gelijkspel van de nummer 2, is de voorsprong in de ranglijst uitgebouwd tot 4 punten.
VVO/Klimroos 2 speelde vandaag een goede wedstrijd tegen Swift 3. Ze wisten het helaas niet om te zetten in een overwinning. De scheids floot af bij een eindstand van 8-8.
Volgende week staat de wedstrijd VVO/Klimroos 1 – Vessem 1 op het programma. De wedstrijd begint om 12:25 in de sporthal van Hapert.