Zondag stond de wedstrijd VVO/Klimroos 1 – MKV 1 op het programma. Hoewel MKV onderaan in de ranglijst staat, wist VVO/Klimroos dat ze MKV niet moesten onderschatten. Het is een ploeg die veel doelpunten maakt. VVO/Klimroos begon niet scherp aan de wedstrijd, waardoor MKV meteen de eerste aanval kon scoren. Aan beide kanten vielen de doelpunten moeilijk. MKV liep uit tot een stand van 1-3. Gelukkig weet VVO/Klimroos dit voor rust om te buigen en is de ruststand 6-4. In de rust werd benadrukt dat het beter neergezet moest worden. De tweede helft heeft VVO/Klimroos het verdedigend goed opgepakt, waardoor de aanval meer tijd had om naar goede kansen te zoeken. De score aan de zijde van VVO/Klimroos werd verder uitgebouwd. MKV weet nog maar 1 keer te scoren. Dit resulteerde in een eindstand van 14-5 in het voordeel van VVO/Klimroos.
Met deze overwinning en een gelijkspel van de nummer 2, is de voorsprong in de ranglijst uitgebouwd tot 4 punten.
VVO/Klimroos 2 speelde vandaag een goede wedstrijd tegen Swift 3. Ze wisten het helaas niet om te zetten in een overwinning. De scheids floot af bij een eindstand van 8-8.
Volgende week staat de wedstrijd VVO/Klimroos 1 – Vessem 1 op het programma. De wedstrijd begint om 12:25 in de sporthal van Hapert.

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.