Zondag stond de wedstrijd tegen Rietvogels op het programma. Voor VVO/Klimroos was dit een belangrijke wedstrijd om het kampioenschap in eigen hand te houden. Drie punten moeten er gehaald worden in twee wedstrijden. De eerste twee punten zijn vandaag veilig gesteld!
VVO/Klimroos begon scherp aan de wedstrijd en wist veel kansen te creëren. Dit resulteerde in een voorsprong van 3 doelpunten. Hierna wist Rietvogels te scoren. VVO/Klimroos weet gedurende de eerste helft de score uit te bouwen naar een 7-2 ruststand. De vele combinaties van VVO/Klimroos leidden tot mooie kansen. De wedstrijd werd geduldig uitgespeeld. De scheidsrechter floot uiteindelijk af bij een einduitslag van 14-7.
Volgende week staat de kampioenswedstrijd tegen Dakos op het programma. Bij winst of gelijkspel wordt het kampioenschap veilig gesteld. Vorig keer resulteerde de wedstrijd tegen Dakos in een gelijk spel, het zal hoe dan ook een spannende wedstrijd worden volgende week. De wedstrijd wordt om 11:40 uur in Someren gespeeld in sporthal De Postel.
VVO/Klimroos wist ook belangrijke punten te halen, ze wonnen met 12-7 van de Peelkorf.