Kelly Koolen opent de score in de eerste aanval met een korte kans. De doelpunten volgen snel op elkaar en Rietvogels kan blijven volgen tot 3-3. Het aanvalsvak blijft zoeken naar goede kansen en weet zo het eerste gat van 2 doelpunten te slaan, 3-5. VVO/Klimroos weet de voorsprong te behouden en nog uit te bouwen naar 4 doelpunten, onder andere door een korte kans van Pleun van der Heijden. De ruststand is 7-11. We komen scherp uit de rust en weten de eerste 2 aanvallen meteen te scoren. Hierdoor is de wedstrijd gespeeld en blijven de doelpunten aan de kant van VVO/Klimroos vallen. De wedstrijd wordt degelijk uitgespeeld en de uitslag is 9-20. Helaas weet VVO/Klimroos 2 niet te winnen, ze verliezen met 13-12 van De Peelkorf. Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Om de ongeslagen positie te behouden moet VVO/Klimroos winnen van Dakos, die nog maar 1 wedstrijd heeft verloren. De wedstrijd wordt om 12:30 uur gespeeld in de sporthal in Hapert.