Dakos begon sterk aan de wedstrijd en scoorde snel twee doelpunten. VVO/Klimroos komt hierna beter in haar spel, waardoor ze de stand gelijk weet te trekken. De eerste helft gaat gelijk op, maar weet Dakos wel elke keer de voorsprong te pakken. Net voor rust schoot Danielle Das de gelijkmaker binnen; 7-7 ruststand.
Na de rust komt VVO/Klimroos scherp uit de startblokken en weet ze uit te bouwen naar een 11-7 voorsprong. VVO/Klimroos wist echter niet goed met de druk om te gaan, waardoor Dakos aansluiting wist te vinden met een einduitslag van 12-12.
VVO/Klimroos staat met twee punten los nog op een nette eerste plaats. VVO/Klimroos 2 heeft vandaag hard gevochten, waarmee ze een verdiende overwinning van 13-9 op Melderso binnen wisten te slepen. Volgende week reizen de twee ploegen af naar Venray, om daar hopelijk de punten mee naar huis te nemen.

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.