Zondag stond de wedstrijd SVOC’01 1 – VVO/Klimroos 1 op het programma. SVOC opende sterk en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. VVO/Klimroos benutte de strafworp goed en kwam daardoor terug op een 2-1. SVOC weet hun spel goed uit te spelen en behoudt de voorsprong tot 5-2.  Door georganiseerd spel en goed uitgespeelde kansen vecht VVO/Klimroos zich terug tot een stand van 5-5.  De scores blijven aan beide kanten vallen wat een ruststand oplevert van 9-10 in het voordeel van VVO/Klimroos. In de rust wordt benadrukt dat we niet geforceerd maar georganiseerd moet spelen.
VVO/Klimroos komt goed uit de rust en bouwt uit naar een 9-13 voorsprong. SVOC heeft hier al gauw een antwoord op en komt terug naar 11-13. In tegenstellling tot vorige week weet VVO/Klimroos de voorsprong nu wel te behouden en uit te breiden. Dit levert een eindstand op van 12-17.
VVO/Klimroos 2 had een lastige wedstrijd tegen de nummer 1. Ze begonnen sterk maar konden dit helaas niet de gehele wedstrijd volhouden. Eindstand was 15-8 in het voordeel van Oranje wit. Volgende week spelen beide ploegen thuis.
VVO/Klimroos 1 speelt om 12.25 uur tegen MKV uit Milheeze en aansluitend speelt VVO/klimroos 2 tegen Swift 3 uit Velden.
We hopen weer op veel toeschouwers die ons komen aanmoedigen!