Zondag stond de wedstrijd SVOC’01 1 – VVO/Klimroos 1 op het programma. SVOC opende sterk en kwam al snel op een 2-0 voorsprong. VVO/Klimroos benutte de strafworp goed en kwam daardoor terug op een 2-1. SVOC weet hun spel goed uit te spelen en behoudt de voorsprong tot 5-2.  Door georganiseerd spel en goed uitgespeelde kansen vecht VVO/Klimroos zich terug tot een stand van 5-5.  De scores blijven aan beide kanten vallen wat een ruststand oplevert van 9-10 in het voordeel van VVO/Klimroos. In de rust wordt benadrukt dat we niet geforceerd maar georganiseerd moet spelen.
VVO/Klimroos komt goed uit de rust en bouwt uit naar een 9-13 voorsprong. SVOC heeft hier al gauw een antwoord op en komt terug naar 11-13. In tegenstellling tot vorige week weet VVO/Klimroos de voorsprong nu wel te behouden en uit te breiden. Dit levert een eindstand op van 12-17.
VVO/Klimroos 2 had een lastige wedstrijd tegen de nummer 1. Ze begonnen sterk maar konden dit helaas niet de gehele wedstrijd volhouden. Eindstand was 15-8 in het voordeel van Oranje wit. Volgende week spelen beide ploegen thuis.
VVO/Klimroos 1 speelt om 12.25 uur tegen MKV uit Milheeze en aansluitend speelt VVO/klimroos 2 tegen Swift 3 uit Velden.
We hopen weer op veel toeschouwers die ons komen aanmoedigen!

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.