Vandaag stond de wedstrijd tegen de buren uit Vessem op het programma. Een wedstrijd tegen de hekkensluiter van de competitie, maar zeker belangrijk ter voorbereiding op de wedstrijden die nog volgen.
Zoals al enkele weken het geval is, start VVO/Klimroos matig aan de wedstrijd en komt met 0-2 achter. Er wordt een voorsprong uitgebouwd in de eerste helft naar 5-2. Het was een helft waarin de goede kansen niet goed gevonden konden worden. In de rust werd benadrukt dat er meer variatie toegepast moet worden en de eerste kans even uit te stellen. Het spel kwam langzaam op gang, maar was nog steeds niet het spel dat we van VVO/Klimroos gewend zijn. Dit biedt Vessem de mogelijkheid om goed bij te blijven. Uiteindelijk vond VVO/Klimroos vooral de doelpunten door van afstand te schieten, wat heeft geresulteerd in een uitslag van 13-9.
VVO/Klimroos is nu enkele weken vrij. Komend weekend staat er een teambuilding op het programma en de week erna wordt er carnaval gevierd.
VVO/Klimroos 2 moest vandaag tegen de nummer 2 van de competitie, Rosolo. Na een lange tijd tegen een achterstand aan te hebben gekeken, hebben ze dit weten om te zetten in een voorsprong en hebben ze de wedstrijd overtuigend gewonnen met 12-8.
10 maart is de volgende wedstrijd van VVO/Klimroos 1 tegen ONA/Astrantia in Overasselt waar wij op veel supporters hopen. VVO/Klimroos 2 speelt dan tegen De Korfrakkers 3 in Erp