VVO/Klimroos begint goed aan de wedstrijd. Verdedigend wordt er aan de afspraken gehouden en het aanvalsvak blijft goed combineren waardoor Daniëlle Das twee keer weet te scoren. Hierna scoort DAW voor de eerste keer door middel van een afstandschot. Het aanvalsvak heeft hier binnen een minuut een antwoord op door van afstand te scoren. Tot aan de rust vallen de scores om en om waardoor er de rust wordt ingegaan met een 6-4 op het scorebord. In de rust wordt besproken dat er nu doorgepakt moet gaan worden. DAW weet na de rust als eerste te scoren waardoor het 6-5 wordt. Wendy Mollen zorgt dat VVO/Klimroos weer met twee doelpunten verschil voor komt te staan. Dit was helaas ook het enige doelpunt dat VVO/Klimroos heeft weten te scoren de tweede helft. DAW weet nog wel drie keer te scoren door twee afstandschoten en een vrije bal. In de laatste minuten verliest VVO/Klimroos dan ook de wedstrijd met 7-8.
Klimroos 2 wint overtuigend met 11-6 van Prinses Irene 2.
Volgende week is de laatste wedstrijd van de eerste helft van het veldseizoen van VVO/Klimroos 1 thuis tegen Melderslo. VVO/Klimroos 2 speelt deze zondag tegen Oxalis 2.
unnamed (1) unnamed (2) unnamed