De tweede wedstrijd van het zaalseizoen wordt gespeeld tegen MKV uit Milheeze. Een tegenstander die vorig seizoen zowel op het veld als de zaal is gepromoveerd naar de overgangsklasse. VVO/Klimroos opent de score met een afstandsschot en MKV antwoordt hierop met ook een afstandsschot. VVO/Klimroos weet na 2-2 wat afstand te nemen van MKV door goed uitgespeelde kansen. VVO/Klimroos weet het spel goed neer te zetten en daardoor was er een stand van 9-15 in de rust. De meiden wisten dat het nog niet klaar was en nog 30 minuten moesten strijden. Zowel MKV en VVO/Klimroos wisten de kansen af te maken in de tweede helft. In de tweede helft werd er ook door beide partijen weer veel van afstand gescoord. Gelukkig wist VVO/Klimroos de voorsprong te behouden en dat leverde een prachtige eindstand op van 17-22.
De volgende wedstrijd is zondag 9 december om 10.30 tegen Vessem 1 in de sporthal van Knegsel. Tot dan!