Na een gewonnen duel onder de korf werd een strafworp veroorzaakt en opende Karin Vosters voor VVO/Klimroos de score. Het scoreverloop ging om en om en het lukte Vessem om op een gegeven moment een gat te slaan naar 5-3. In de time-out werd benadrukt rustig te zoeken naar de goede kansen. De opdracht werd opgepakt en de rust werd ingegaan met een stand van 6-7.
De tweede helft opende VVO/Klimroos sterk. Er werd geconcentreerd verdediging en geduldig gezocht naar goede kansen. Deze werden een voor een rustig afgemaakt, waardoor er al snel een gat van 4 doelpunten verschil ontstond. Vessem kon het hoge tempo en de vele scoren moeilijk bijhouden, wat resulteerde in een einduitslag van 9-19.
Deze stijgende lijn proberen we vast te houden, want volgende week moeten we tegen de nummer 2 in de ranglijst, ONA/Astrantia. Een hoog baltempo en vele scoren hebben dan zeker nodig om te kunnen winnen. Wij nodigen iedereen uit om te komen kijken op zondag 16 december om half 1 in de sporthal in Hapert.
S1 101218

Je hebt JavaScript ondersteuning nodig op deze website. Deze browser ondersteunt JavaScript niet of er worden scripts geblokkeerd. Daardoor kunnen de verjaardagen, programma, standen en uitslagen niet getoond worden.